درباره نشریه

نشریه علمی  «آینده پژوهی انقلاب اسلامی» با پروانه انتشار به شماره ثبت 87905 مورخ 1400/02/20 از سوی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،از تابستان 1399  و مجوز وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری  توسط دانشکده و پژوهشکده حضرت ولی عصر (عج)  منتشر می شود.

اساتید و پژوهشگران می توانند ضمن ثبت نام در سایت، مقالات خود را طبق راهنمای نویسندگان تنظیم و ارسال نمایند. این نشریه رایگان بوده و مقالات ارسال شده پس از داوری تخصصی و در صورت تایید هیئت تحریریه، به چاپ خواهند رسید.
نکات مهم:
1.از نویسندگان محترم درخواست می شود جهت تسریع در فرایند داوری مقالات، فرمت نشریه را به درستی رعایت نمایند.
2. تنها راه ارتباطی با نشریه سامانه بوده و در صورت ضرورت با رایانامهFSIR@ihu.ac.ir  مکاتبه کنید.
3. لطفاً هنگام ارسال مقاله فرم تعهد و فرم تعرض منافع نویسندگان توسط تمامی نویسندگان امضاء شده و در سامانه بارگذاری شود.

دسترسی آزاد

همه‌ی مقالات منتشر شده در نشریه آینده پژوهی انقلاب اسلامی به صورت دسترسی آزاد هستند و برای همه مقالات نشریه، همه محتوا به صورت رایگان و بدون هزینه برای کاربران یا مؤسسات آنها در دسترس است.

سیاست مجوز نشریه

نشریه  آینده پژوهی انقلاب اسلامی تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY  4.0) منتشر می‌شود و دارندگان مجوز فقط در صورت استناد به مقاله منتشر شده اصلی می‌توانند آثار را کپی، توزیع، نمایش و ایجاد کنند.

حق کپی رایت

در این نشریه نویسندگان صاحب حق چاپ (کپی رایت) محتوای مقالات می باشند.

هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه  آینده پژوهی انقلاب اسلامی یک نشریه با دسترسی آزاد و باز است، بنابراین هیچ هزینه‌ای از نویسنده یا نویسندگان اخذ نمی‌گردد.

نشریه  آینده پژوهی انقلاب اسلامی یک نشریه الکترونیکی است و هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان ندارد.

آگهی‌

نشریه  آینده پژوهی انقلاب اسلامی هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

ناشر مجله

نشریه  آینده پژوهی انقلاب اسلامی تحت مالکیت و انتشارات دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

منابع پشتیبانی

پشتیبان نشریه دانشکده و پژوهشکده حضرت ولی عصر (عج) دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.